Eva ryby

Výrobky z ryb jsou obecně bohaté na proteiny a minerály a obsahují polynenasycené mastné kyseliny (zvláště omega-3 mastné kyseliny). Mimo jiné působí také na udržení správné hladiny cholesterolu, pomáhají snižovat krevní tlak a preventivně působí na srdce a cévy. Díky tomu jsou nejen chutné, ale také zdravé a alespoň občas by se měly objevit v jídelníčku každé domácnosti.

Výrobky z ryb Eva se vyznačují vysokou kvalitou. Jsou připravovány pouze z nejlepších částí ryb, neobsahují žádné konzervanty ani přídatné látky. Tuňákové saláty navíc obsahují mix několika druhů zeleniny a luštěnin a dohromady s jemným masem z tuňáka tvoří chuťově vyváženou kompozici.

Sardinky jsou často mezi rybami neprávem opomíjeny. Přitom víme, že jsou bohaté na omega-3 mastné kyseliny, proteiny, vitamíny a minerály. Velmi významná je kombinace vápníku s vitamínem D, která je důležitá především pro dobrou kondici kostí.

Makrely obsahují kromě omega-3 mastných kyselin také spoustu bílkovin a zdravého tuku. Také je makrela velmi dobrým zdrojem protirakovinného stopového minerálu selenu a řady vitamínů skupiny B.

Všechny výrobky Eva jsou opatřeny také systémem „easy open“, který umožňuje snadné otevření konzervy bez použití otvíráku.