Čočka

Čočka je součástí našeho jídelníčku již více než 4000 let. Své postavení si zasloužila díky vysokému obsahu bílkovin a esenciálních aminokyselin. Je také bohatá na sacharidy, ale přitom neobsahuje tuk a proto dokáže zasytit bez nadbytečných kalorií. Má vysoký obsah vitamínů skupiny B, fosforu, hořčíku, vápníku a železa. Čočka se nejčastěji používá do polévek, salátů, karbanátků nebo jako samostatný pokrm. Klasické druhy čoček se musí před vařením namáčet, vyzkoušejte však například čočku červenou, beluga či francouzskou, u kterých to není třeba.

Omezení otevírací doby prodejny během vánočních svátků:

do 20.12.2018                běžná otevírací doba

21.12.2018 - 1.1.2019      ZAVŘENO

Od 2.1.2019 platí běžná otevírací doba.

Pouze u objednávek přijatých do 18.12.2018 můžeme zaručit doručení do Vánoc! (Tyto změny platí i pro objednávky přes e-shop).